Groeten uit Goroka

Groeten uit Goroka

Afgelopen zondag hoorden we een preek over Maleachi 1: geven wij het beste van wat we hebben aan God? Of mag het ons niet al teveel kosten? Vragen die je stil zetten bij wat ons het afgelopen jaar heeft gemotiveerd. Vragen die je doen beseffen dat je vaak erg tekort schiet. Gelukkig is Kerst gekomen en gelukkig heeft Jezus het perfecte offer gebracht zodat onze tekortkomingen en zonden vergeven kunnen worden.

Dit jaar vieren wij kerst in een nieuwe omgeving. Op 5 december zijn we eindelijk, na een aantal maanden orientatie- en taaltraining, naar onze uiteindelijke bestemming gevlogen: Goroka. We hopen en bidden dat deze plaats ons thuis mag zijn voor een lange tijd.

https://us15.campaign-archive.com/?u=700f35f8c58e3fbcde951035f&id=e41452fcc9

Tekst van de dag

U dan, mijn zoon, word gesterkt in de genade die in Christus Jezus is.
3 april 2020 Herziene Staten Vertaling